Perla AluCast BV
Perla AluCast BV
Leeghwaterstraat 23a
3364 AE Sliedrecht
015 203 3100 - expert@perla‑alucast.com

Aluminium gieterij

Onze aluminium gieterijen gevestigd in China en India

Wij produceren uw aluminium gietwerk in onze gieterijen die gevestigd zijn in Coimbatore, India en in Shenzhen, China. Wanneer u bij ons een aanvraag doet voor een aluminium gietstuk, beoordelen wij op basis van productietechnologie, kwaliteitseisen, kosten, assemblage en logistieke eisen welke productielocatie het meest geschikt is om uw gietwerk te laten produceren. Op onze locatie in China doen we vooral aluminium spuitgieten, coquille gieten en zandgieten. In India spuitgieten, coquille gieten en lage druk gieten. Op beide productielocaties hebben wij een betrouwbaar netwerk van partners die koop- en maakdelen kunnen toeleveren voor eventuele assemblage van uw gietstukken zoals bevestigingsmaterialen, inpersen van glijlagers en het ingieten van bussen.

Neem contact op

Perla AluCast is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Onze aluminium gieterijen zijn ISO 9001:2015 en IATF 16949:2016 gecertificeerd. De gieterijen in China en India voldoen aan de kwaliteitseisen van Perla AluCast en leven de voorschriften van maatschappelijk verantwoord ondernemen na. Beide productielocaties hebben een milieubeheersysteem geïmplementeerd volgens de ISO 14001:2015 norm om nadelige gevolgen van productie sterk te verminderen en te voorkomen. Er wordt volop geïnvesteerd in het opleiden van personeel, schenken aan lokale scholen en verbeteren van de sociale omstandigheden. Door de nauwe samenwerking en certificeringen van onze gieterijen, waarborgen we de kwaliteit en creëren we zekerheid voor onze klanten.

Onze gieterijen - Perla AluCast is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Benieuwd wat onze aluminium gieterij voor u kan betekenen?

Bent u benieuwd naar wat onze aluminium gieterij voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31(0)15 203 3100, stuur een e-mail naar expert@perla-alucast.com of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op