Perla AluCast BV
Perla AluCast BV
Leeghwaterstraat 23a
3364 AE Sliedrecht
015 203 3100 - expert@perla‑alucast.com

Over Perla AluCast

Expert in aluminium gieten

Perla AluCast produceert sinds 1994 aluminium gietproducten voor West-Europese klanten in een grote diversiteit aan markten. Wij zijn onder andere actief in de automotive, transport, agrarische sector, scheepvaartindustrie, apparatenbouw, energie sector, bouw en machinebouw

Supply chain en logistiek

Perla AluCast ontzorgt u volledig. Wij beheren en zijn verantwoordelijk voor de totale supply chain en logistiek. Dit begint vanaf de aanvraag, matrijsaanmaak, productie, invoer tot aan de levering in uw magazijn. Wij beschikken over opslaglocaties bij onze gieterijen in India en China en uiteraard op onze locatie in Sliedrecht, Nederland. Het leveren op basis van Just in Time (JIT) behoort tot de mogelijkheden.

De partner die u kunt vertrouwen

Wij zijn een zeer betrouwbare partner voor uw aluminium gietwerk. Wij ondersteunen u in alle fases van het aluminium gietproces. Onze expertise op het gebied van aluminium giettechnieken, aluminium legeringen en gietmatrijzen is groot.

Over ons - Over ons - algemeen
Over ons - Onze missie

Hoog kwalitatieve gietstukken zijn onze missie

Het is onze missie om hoog kwalitatieve gietstukken te leveren tegen concurrerende prijzen. Wij doen dit op eigen productielocaties in India en China. Persoonlijke benadering staat bij ons centraal en wij streven naar goedlopende partnerships.  Doordat wij in een vroeg stadium met u en uw product kennis maken, kunnen wij voor het productieproces (kostenbesparende) verbeteringen doorvoeren.

Onze experts staan voor u klaar

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht. Onze experts staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op!

Neem contact op

De kracht van Perla AluCast

 • done
  Hoogste leverbetrouwbaarheid
  Wij leveren u altijd een kwaliteitsproduct.
 • done
  Altijd het beste gietadvies
  Uw kennispartner voor aluminium gietwerk.
 • done
  Hoge mate van service
  Pas als het product voldoet aan uw eisen zijn wij tevreden.