Perla AluCast BV
Perla AluCast BV
Leeghwaterstraat 23a
3364 AE Sliedrecht
015 203 3100 - expert@perla‑alucast.com

Kwaliteitsborging van aluminium gietstukken

Gecertificeerd conform ISO en IATF

De kwaliteit van uw aluminium gietstukken staat bij ons voorop. Wij waarborgen de kwaliteit met onze certificeringen en onze expertise. Perla AluCast is gecertificeerd conform ISO 9001:2015 en onze productielocaties in China en India zijn gecertificeerd conform ISO 9001:2015 en IATF 16949:2016; een extra kwaliteitsvereiste voor de automobielindustrie. 

Sinds 1994 ervaring met aluminium gieten

Certificeringen alleen zeggen niet alles. Het voorbereidende werk, zoals het maken van de technische tekeningen en het produceren van de juiste matrijs, is werk dat verricht wordt door mensen. Laat deze werkzaamheden nou net een grote rol spelen voor de kwaliteit. Kennis en ervaring zijn hierbij dus onmisbaar. Perla AluCast produceert sinds 1994 aluminium gietwerk. Wij zijn uw expert en kennispartner voor aluminium gietwerk en garanderen kwaliteit aan u.

Neem contact op
Kwaliteit - Gecertificeerd conform ISO en IATF

Uw kwaliteitseisen nemen we op in een product file

Om de door u verwachte kwaliteit te waarborgen, stellen we samen met u een product file op. Hierin worden onder andere de technische tekeningen, materiaaleisen, maattoleranties, kwaliteitsprotocollen, meetrapporten en verpakkingseisen voor transport opgenomen. De productie en levering geschiedt vervolgens volledig volgens uw product file. Zo kunnen er na levering nooit misverstanden zijn en komt de kwaliteit van uw product altijd overeen met het door u opgestelde eisenpakket.

Kwaliteit - Levering conform de eisen uit de product file

Levering conform de eisen uit de product file

Om te garanderen dat uw product voldoet aan alle specificaties die in de product file zijn opgenomen, beschikken onze aluminium gieterijen over een hoogwaardige meetkamer. De meetkamers beschikken onder andere over de volgende meetinstrumenten:

  • 3D-meetmachine
  • Röntgenapparatuur
  • Spectrometers voor materiaalanalyses
  • Hardheid- en ruwheid metingen
  • Trekbank voor trekproeven
  • Kalibers zoals onder andere draad-, pen- en ringkalibers

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31(0)15 203 3100, stuur een e-mail naar expert@perla-alucast.com of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op